Onze mensen

Myriam van Lunen, Directeur en Eigenaar Gratiae 

Passie, vasthoudendheid en daadkrachtige creativiteit zijn de sleutelwoorden die ik binnen Gratiae inbreng. Als eindverantwoordelijke Directeur draag ik zorg voor de aansturing van de diverse projecten en sales van nieuwe opdrachten. Dagelijks voer ik gesprekken met bedrijven en werkgevers in profit en non- profit over hun problematieken op arbeidsmarktgebied. Essentieel vind ik het om aangesloten te blijven bij de operationele uitvoering van de aangegane projecten zonder gegeven verantwoordelijkheden over te nemen van het Gratiae team. Mijn werkervaring ligt in de in- en outsourcing en commerciele arbeidsbemiddeling. Dit in combinatie met mijn opleiding geeft mij de benodigde kennis om arbeidsprocessen te analyseren, verbeteren en uit te voeren met daarbij focus op wensen en eisen van het bedrijf.

 

Edith Walraven, Projectmanager

Voor Gratiae voer ik diverse projecten uit waarbij ik als eindverantwoordelijke manager zaken operationaliseer en medewerkers aanstuur en coach.  Ik zorg voor het juiste klimaat waarin goede ideeën gestimuleerd worden en tot bloei komen. Mijn expertise en interesse is verandering en hoe mensen daar mee om gaan. De stijl motiverende gespreksvoering gebruik ik als basis in gespreksvoering en mobiliteit. Creativiteit, zorgvuldigheid, en professionaliteit zijn de ingrediënten van het team en de samenwerking met zowel de werknemers als de werkgevers. Mijn doelstelling is om samen met mijn team een optimale samenwerking te creëren en te borgen.

 

Nana Felius, Accountmanager

Als accountmanager voorzie ik werkgevers van strategisch advies en innovatieve oplossingen op het gebied van arbeidsmarktproblematiek. Daarnaast vind en creëer ik kansen, mogelijkheden en banen bij werkgevers in Rotterdam en omstreken. Ik organiseer profielbijeenkomsten om de vacatures te bespreken en realiseer op die manier een verdiepingsslag die leidt tot succes. Met werkgevers organiseer ik informatiebijeenkomsten zodat zij op efficiente wijze kennis kunnen maken met potentiele kandidaten.

 

Wendy Vos, secretaresse

Als secretaresse binnen Gratiae ben ik de drijvende kracht die zowel voor een efficiënte als accurate administratie zorgt. Ook verzorg ik als administrateur de zaken rondom projecten. Zowel de werkgever als de werknemer kan bij mij terecht voor vragen omtrent het de dienstverlening van Gratiae. Ik sta voor u klaar.

 

Mirjam Roovers, Loopbaanbegeleider

Motivatie en ambitie zijn een voorwaarde voor succes! Met enthousiasme, creativiteit en flexibiliteit zet ik plannen om in concrete acties en neem ik verantwoordelijkheid voor mijn aandeel in het resultaat. Door professioneel, “to the point”, klant- en resultaatgericht te werken realiseer ik een succesvolle samenwerking. Ik heb veel ervaring in het geven individuele begeleiding en het geven van trainingen en vindt het iedere keer weer een feestje om groepen te begeleiden bij hun leerproces. Mijn motto is denken vanuit kansen en mogelijkheden. Door mijn brede werkervaring weet ik dit toe te passen in de praktijk

 

Gratiae in de media

  • NOS

  • WTC

©2013 Gratiae. Alle rechten voorbehouden.